Försäljning

Jag bedriver huvudsakligen försäljning genom utställningar på marknader. Jag kommer att lista marknader där jag medverkar eller på annat sätt ställer ut. Givetvis är du välkommen att kontakta mig via mail för att lägga en beställning på något du finner i galleriet.

Här kommer jag att skriva upp de ställen och butiker ni kan hitta mina alster, nya händelser fylls på allteftersom.

29 – 30/11   Julmarknaden på Olofsfors bruk 2014

6 – 7/12         Julmarknad på Gammlia 2014Är du och dina vänner intresserade av en smyckevisning? En smyckevisning är ett roligt sätt att starta upp en tjejmiddag, eller en bra anledning att samla ihop kompisgänget eller arbetskamraterna. Jag kommer gärna hem till dig och visar mina smycken. Visningen tar ca 1-2 timmar. Alla smycken kan köpas på plats för kontantbetalning eller med kort. Som tack får värdinnan välja ett valfritt hänge. Självklart är det inget köptvång!

Kontaktuppgifter

Anja Thelander
Gustav garvares gata 3a
903 42 Umeå
Sweden

Tel. 0730-410522
info[snabelA]anjathelander.com


  • Om mig

    Anja
    Våren 2008 gick jag en kurs på universitet. Det var där som jag för första gången kom i kontakt med glasfusing. Intresset för glaset och dess möjligheter växte och det blev snabbt en bisyssla. Glaset jag använder mig av är antingen floatglas eller Bullseyeglas. För mig är glaset det ultimata materialet att arbeta med, dess intressanta egenskaper och förutsättningar känner inga gränser.
  • Sidor

  • Kategorier

  • Senaste inlägg