Tack alla!

Tack alla ni som kom till Höstmarknaden på Gammlia den 5/! Det var jätte roligt att träffa er  besökare och visa upp många av de smycken och övriga alster jag gjort. Det känns såå bra när man får den fina respons som ni ger. För mig är det avgörande och en knuff i rätt riktning, det blir ett form av bevis, att det är värt all den tid, ork och pengar jag lägger ner på intresset till glaset. Tack så mycket!

Det var jag och Lillemor som anordnat marknaden och allt flöt på väldigt bra. Marknads arbetet har tagit ganska mycket tid så därför har jag inte orkat uppdaterat bloggen efter marknaden. Kände att jag behövde lite semester. Nu tar jag nya tag och siktar på de utställningar jag ska ha under hösten. Först blir det  på Holmsundsbibliotek och sedan på Obbolasbibliotek. Jag har många idéer så jag hoppas att jag hinner med dem. Vänta så får ni se….

Lämna ett svar