Anja Thelander | Glaskonstnär

Julmarknader!

Tiden rusar iväg. Nu är det redan dags för årets Julmarknader. Först ut är Olofsfors bruks julmarknad, den går av stapeln 30/11 – 1/12 mellan kl 11-16. Jag tycker väldigt mycket om den marknaden, det är en mysig stämning och fina omgivningar, dessutom är den inomhus!
Andra helgen i December är det dags för Gammlia julmarknad. Mellan kl 11-16 den 7-8/12 kan ni hitta mig vid Portboden. Jag har laddat att upp med nya smycken, skålar och oljelampor. Vad passar bättre än ett unikt halsband till julklapp, eller en vacker oljelampa som sprider både värme och ljus.
Nytt för i år är att ni betala med kort hos mig.  Vi ses!!( Lämna en kommentar )

  • Om mig

    Anja
    Våren 2008 gick jag en kurs på universitet. Det var där som jag för första gången kom i kontakt med glasfusing. Intresset för glaset och dess möjligheter växte och det blev snabbt en bisyssla. Glaset jag använder mig av är antingen floatglas eller Bullseyeglas. För mig är glaset det ultimata materialet att arbeta med, dess intressanta egenskaper och förutsättningar känner inga gränser.
  • Sidor

  • Kategorier

  • Senaste inlägg