Anja Thelander | Glaskonstnär

Höstmarknad 2012!!

Den 26/8 2012 slår vi ut armarna och välkomnar alla till årets upplaga av höstmarknad på Gammlia i Umeå. Det är nu fjärde året i rad som jag och Lillemor får anordna denna marknad. Som tidigare kommer det bli ett samarrangemang med bl.a. Västerbottens museum som under samma helg anordnar en rad olika aktiviteter och nöjen. Nytt för i år är att Gammlia friluftsmuseum, med alla gårdar och djur, fortfarande kommer att vara öppet! Så denna fullspäckade helg kommer att avsluta sommarsäsongen med marknad, musik och dans. En riktig Gammliafest!!

Här kommer lite bilder från förra årets höstmarknad( Lämna en kommentar )

  • Om mig

    Anja
    Våren 2008 gick jag en kurs på universitet. Det var där som jag för första gången kom i kontakt med glasfusing. Intresset för glaset och dess möjligheter växte och det blev snabbt en bisyssla. Glaset jag använder mig av är antingen floatglas eller Bullseyeglas. För mig är glaset det ultimata materialet att arbeta med, dess intressanta egenskaper och förutsättningar känner inga gränser.
  • Sidor

  • Kategorier

  • Senaste inlägg