Anja Thelander | Glaskonstnär

Utställningen

Nu har jag satt upp utställningen på Holmsundsbibliotek. Här kommer lite bilder!Det finns 2 komentarer till "Utställningen"

 • Emma skriver:

  Hej! Har du någon mail som jag kan skriva till? Du kan väl sända iväg ett mail till mig för jag hittar ingen kontaktinfo här på din hemsida.
  Det handlar om att jag vill sälja ditt glas i butik.

 • syster skriver:

  hejja syster! du är bäst :)

( Lämna en kommentar )

 • Om mig

  Anja
  Våren 2008 gick jag en kurs på universitet. Det var där som jag för första gången kom i kontakt med glasfusing. Intresset för glaset och dess möjligheter växte och det blev snabbt en bisyssla. Glaset jag använder mig av är antingen floatglas eller Bullseyeglas. För mig är glaset det ultimata materialet att arbeta med, dess intressanta egenskaper och förutsättningar känner inga gränser.
 • Sidor

 • Kategorier

 • Senaste inlägg